Om BCM

Om Ballerup Cykel Motion


Stiftet 27.11.1988

Klublokale i Ballerup Idrætsby

20 aktive medlemmere pr. august 2022


Årligt kontingent: 300 kr. 

Indbetales på konto i Arbejdernes Landsbank:

5326 0000323622


Vi er en motions cykelklub, med medlemmere på forskelligt niveau.Vi byder gerne nye medlemmere velkomne og der er mulighed for at kører med nogle gange før man melder sig ind. 


Vores medlemmeres erfaring på cyklen er meget forskelligt. Vi har både en tidligere B-rytter, flere som både har cyklet til Paris eller er i gang med at forberede sig til det. Andre har deltaget i etapeløb i alperne, gennemført La Marmotte m.v. 


Vi har adgang til et klublokale ude ved Ballerup Idrætsby ved Super Arenaen, hvor vi deler lokale med Ballerup Petanque Klub. Lokalet bruges mest om vinteren, til små hyggelige arrangementer, som f.eks Gløgg & Æbleskiver dag, generalforsamling, bestyrelsesmøde og som startsted i vintermånederne når vi cykler. 


Sommer:

Vi kører hver søndag kl. 09.00 med start på P-Pladsen foran Ballerup Rådhus. Vi deler os ofte i 2 hold, så tempoet bedre kan tilpasses gruppen. Den hurtige gruppe kører med et gennemsnit på 26-28 km/t og den moderate gruppe kører med 22-24 km/t i gennemsnit. Vi kører på racercykler og hjelm er påbudt for at kører med. 


Onsdage kl. 17.00 mødes vi igen ved Rådhuset og her bliver tempoet sat en anelse op og ligger på 27-30 km/t i gennemsnit. 


Enkelte medlemmere kører ofte en tur torsdag formiddag kl. 09.00, med mødested i lyskrydset ved Hold-An-Vej & Vestbyen.


Vinter:

Vi kører hver søndag og mødes kl. 09.00 i klublokalet til lidt morgenbrød, før vi cykler afsted kl. 09.30. Vi cykler på blandet underlag (Asfalt, Grusstier & Skovstier), så cyklerne er MTB, Gravel, Citybike/vinterracer med lidt bredere dæk og mønster. Tempoet er meget moderat, da terrænet helt naturligt sænker gennemsnitsfarten. Igen deler vi os ofte i 2 grupper, men kan også vælge at følges ad hele turen.